4 Май, 2022 14:28 1 560 0

Ето кой е новият треньор на Левски

  • левски-
  • волейбол-
  • спорт-
  • андрей жеков

Договорът на Желязков ще бъде за 3 години

Николай Желязков е новият старши треньор на волейболистите на Левски София. Той наследява на поста Андрей Жеков. Желязков ще води и националния тим на България. Договорът на Желязков ще бъде за 3 г. и ръководството на клуба се надява той да продължи посоката по налагане и развитие на младите състезатели.

„Доволни сме, че успяхме да привлечем опитен и успешен треньор като Николай Желязков. Оценяваме високо работата, която свърши Андрей Жеков, и се надяваме новият наставник да спомогне за реализирането на нашите цели“, коментира единият от председателите на клуба Владимир Николов.

В следващите седмици трябва да има яснота и около селекцията на отбора за новия сезон. Към момента е сигурно, че капитанът от последните два сезона – Боян Йорданов, няма да продължи да играе за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА