Last news in Fakti

4 Май, 2022 19:02 856 1

„Черешките“ официално се завръщат във Висшата лига

  • борнемут-
  • висша лига-
  • нотингам форест

Прекият сблъсък с Нотингам подсигури второто място на клуба в Чемпиъншип

„Черешките“ официално се завръщат във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Борнемут официално ще направи своето завръщане в английската Висша лига, след като победи в пряк сблъсък отбора на Нотингам Форес с 1:0.

Двата тима се срещнаха в предпоследния кръг от Чемпиъншип, за да проверят кой заслужава повече да се качи в елита и това се оказа отборът на „черешките“.

Кийфър Мур отбеляза единствения гол в 83' и така с новите 3 точки в актива Борнемут вече има 85 пункта и кръг преди края е непоклатим от втората позиция.

Нотингам пък ще мине през плейофите заедно с Хъдърсфилд, а Шефилд Юнайтед, Лутън, Мидълзбро и Милуол ще се опитат да решат спора за топ 6 в събота, когато ще се изиграе и последният кръг от редовния шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    2 0 Отговор
    Нотингам ФореС е много интересен отбор, само че такъв не съществува!