Last news in Fakti

6 Май, 2022 19:25 1 385 2

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети

  • черно море-
  • левски-
  • футбол

"Сините" победиха Черно море с 1:0

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети  - 1

Левски успя да победи Черно море на негостоприемния стадион "Тича" във Варна с 1:0. Единственото попадение в срещата вкара Цунами в 86-ата минута. Бразилецът се разписа с глава след центриране от корнер и донесе скъпоценни три точки за своя отбор. Така "сините" вече са трети във временното класиране, изпреварвайки Ботев Пловдив. Двата тима имат по 49 точки, но столичани са с по-добри показатели в директните двубои. "Моряците" остават пети с 46 пункта.


В 13-ата минута Драга Михайлович получи отляво и подаде към Георги Миланов, който направи двойно с Илиян Стефанов и пусна успореден пас в наказателното поле, но бранител на Черно море успя да избие. Минута по-късно Сула опита да изненада Николай Михайлов от дистанция, но стреля над вратата.

В 23-ата минута Матиас Курьор получи дълъг пас отляво, напредна и центрира в наказателното поле, където Сердюк стреля с глава, но след рикошет топката излезе в корнер.

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети

В 28-ата минута Кордоба сгреши при изнасянето на топката, след което фаулира Сердюк. Пабло Гарсия отправи добър удар от прексвободния удар, но Михайлов спаси. В 38-ата минута отново Пабло Гарсия стреля, но не затрудни стража на гостите. В 44-ата минута Черно море имаше претенции за нарушение в наказателното поле срещу Курьор, но главният съдия не вина такова на Михайлович.

В 45-ата минута Левски успя да застраши вратата на Черно море. Бари свали с глава за Миланов, който от около точката на дузпата потърси далечния ъгъл, но прати топката встрани от вратата.

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети

В 52-рата минута Черно море пропусна чиста ситуация да поведе в резултата. Сердюк успя да отнеме топката от Сундберг и се озова очи в очи с Николай михайлов и стреля, но вратарят изби.

Минута след това Левски създаде добра възможност. Михайлович центрира в наказателното поле, а Цунами свали с глава на Илиян Стефанов, който стреля, но Дюлгеров спаси. В 62-рата минута Сула успя да си нагласи топката на десния крак и стреля от около 20 метра, но Михайлов успя да избие в корнер.

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети

В 72-ата минута Бари върна топката към Миланов, който отправи удар от десетина метра, но Дюлгеров отново бе на мястото си и улови. В 74-ата минута Бари намери Кордоба, който стреля с глава, но вратарят на Черно море бе заел добра позиция и спаси. В 77-ата минута Беншаа бе съборен в наказателното поле на Левски, но дузпа не бе отсъдена.

Левски превзе "Тича" във Варна и излезе трети

В 86-ата минута Цунами засече с глава центриране на Кръстев от корнер и реализира за 1:0. В продълженията на срещата Пабло Гарсия отправи страхотен удар от пряк свободен удар, ни Михайлов успя да избие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синьо сърце

    8 4 Отговор
    Синята лавина тръгне ли няма спиране.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.