Last news in Fakti

7 Май, 2022 16:40 644 0

Санкциите, наложени на Роман Абрамович, отказали Челси за Ерлинг Холанд

  • челси-
  • ерлинг холанд-
  • роман абрамович-
  • футбол-
  • манчестър сити

Миналото лято именно Ерлинг беше основната цел на Челси, но Борусия не го пусна

Санкциите, наложени на Роман Абрамович, отказали Челси за Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Битката за подписа на Ерлинг Холанд вероятно ще бъде спечелена от Манчестър Сити. Според ESPN, Челси е разочарован, че санкциите, наложени на Роман Абрамович, не позволиха на клуба да се състезава за нападателя на Борусия Дортмунд.

"Сините" не искат Ромелу Лукаку, който най-вероятно ще напусне клуба, ако успее да възстанови по-голямата част от 115 милиона евро, похарчени за придобиването му миналото лято. За да направи това, Челси трябва да намери заместник на белгиеца. Вероятно ще бъде твърде късно да започне да работи по трансфера на Холанд, след като Челси може да работи на трансферния пазар.

Миналото лято именно Ерлинг беше основната цел на Челси, но Борусия не го пусна. След това лондончани се обърнаха към кандидатурата на Лукаку.

Според медиите вече е постигнато споразумение с Ман Сити за заплатите и комисионните на агентите. Клубът от Манчестър няма да наруши вградената структура на заплатите, казват източници за ESPN. Нападателят ще стане един от най-добре платените играчи на отбора, но заплатата му няма да надвишава £375,000 на седмица, които получава полузащитникът Кевин де Бройне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА