Last news in Fakti

8 Май, 2022 13:48 906 2

Ралф Рангник се извини за срама срещу Брайтън

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • брайтън-
  • висша лига-
  • футбол

След загубата Юнайтед остава шести във временното класиране с 58 точки от 37 двубоя и загуби шансове за класиране в топ 4

Ралф Рангник се извини за срама срещу Брайтън - 1
Снимка: БГНЕС

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник се извини за поражението с 0:4 при гостуването на Брайтън в мач от 36-ия кръг на Висшата лига. След загубата Юнайтед остава шести във временното класиране с 58 точки от 37 двубоя и загуби шансове за класиране в топ 4.

Петият Тотнъм е с 62 точки след 35 срещи, а тимът на Арсенал, който заема четвъртата позиция – последната, даваща право на участие в Шампионската лига догодина, има 63 точки от 34 изиграни мача.

„Представянето ни беше ужасно. От първата до последната минута просто не беше достатъчно. Можем само да се извиним за това представяне и унизителната загуба“, заяви Рангник, който в края на сезона ще отстъпи поста на новия мениджър Ерик тен Хаг.

„Победата в понеделник над Брентфорд беше нещо различно. Срещу Брайтън дадохме на съперника прекалено много време и пространства за изява. Така и не излязохме в позиция да ги спрем“, добави Ралф Рангник

„Това, което показахме днес, не е достатъчно за фланелката на Манчестър Юнайтед. В мачове като този ни липсва енергия и агресия. В последните четири седмици се представяме много слабо“, завърши германският треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    3 0 Отговор
    Извини се, бе!
  • 2 Некадърник

    1 0 Отговор
    Този, когато беше в Щутгарт веднъж се изцепи, че Листеш бил по-добър от Балъков. Тогава разбрах, че е супер неадекватен. Ман Ю счупиха тъпомера като го назначиха.