10 Май, 2022 17:42 2 110 0

Манчестър Сити официално обяви трансфера на Ерлинг Холанд

  • ерлинг холан-
  • борусия дортмунд-
  • манчестър сити

Норвежецът вече очаква само края на сезона, за да облече светлосиния екип на „гражданите“

Манчестър Сити официално обяви трансфера на Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Новината, която разтърси футболния свят в последните дни, официално днес бе потвърдена, като можем да заявим, че Ерлинг Холанд наистина ще бъде играч на Манчестър Сити от новия сезон.

„Гражданите“ потвърдиха, че от 1 юли 2022 г. 21-годишният норвежец ще бъде играч на клуба, като единствено сега се чака края на сезона в Англия и Германия, за да може документите да бъдат заверени пред съответните инстанции.

Смята се, че Сити е активирал откупната клауза в договора на Холанд с Борусия Дортмунд, която е в размер на около €60 млн., а клубът не възнамерява да чупи финансовата си политика за заплатите, като просто постави новата си звезда редом до Кевин де Бройне с неговите €440 хил. на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА