Last news in Fakti

13 Май, 2022 12:12 1 075 6

Мъри Стоилов търси по спешност крило

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • селекция-
  • футбол

Специалистът цели да усили ударната мощ в „синята“ атака и затова си е поставил за задача да намери качествен флангови състезател

Мъри Стоилов търси по спешност крило - 1
Снимка: БГНЕС

Привличането на бързоного дясно крило е сред приоритетите в лятната селекция на Станимир Стоилов.

Специалистът цели да усили ударната мощ в „синята“ атака и затова си е поставил за задача да намери качествен флангови състезател. С идването на Ивелин Попов, Мъри се надява да придаде повече класа в средата на терена, където блестят с изявите си Филип Кръстев и Илиян Стефанов.

Стоилов е провел няколко телефонни разговора с Попето, в които е получил уверение, че може напълно да му се довери. Очаква се Ивелин, който направи изключително успешна кариера в Русия, да поеме диригентската палка, включително и при изпълнение на статичните положения пред противниковата врата.

През зимната пауза, Мъри привлече бразилеца Уелтън, който се включи успешно в лявата половина на синьото нападение.

Другата голяма новина в Левски е, че ръководството почти сигурно ще се раздели с централния си нападател Бари, който престана да бележи голове.

Мъри ще даде повече игрово време на таланта Марин Петков, който не само показа железни нерви при повторното изпълнение на дузпата срещу Лудогорец и отбеляза красиво попадение във вратата на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    3 2 Отговор
    А кълка?
  • 2 Ами да

    2 3 Отговор
    Да си купи щъркел, има две крила.
  • 3 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Ако има добра новина, то те е, че на мароканския камилар ще му бият шута. Тоя е най некадърния нападател в българският футбол от както има такъв. Тоя има за цялата си кариера по малко голове от Гошо Петков примерно

    Коментиран от #6

  • 4 Наско

    0 0 Отговор
    Вземи Бойко.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.