15 Май, 2022 20:46 1 009 0

„Карамелите“ се сринаха пред „пчеличките“ и темата с оцеляването отново е на дневен ред

  • евертън-
  • брентфорд

Двама души бяха изгонени от състава на „мърсисайдци“

Евертън загуби с 2:3 домакинството си на Брентфорд и просто хей така след трите поредни мача без загубата темата с оцеляването отново е на дневен ред на „Гудисън Парк“.

Доминик Калвърт-Люин откри резултата в 10', но малко след това Джарант Брантуейт остави „карамелите“ с човек по-малко на терена. В средата на полувремето Шеймъс Колман си вкара автогол, а в добавеното време Ришарлисон върна аванса на домакините от дузпа.

След почивката Йоан Уиса и Рико Хенри донесоха пълен обрат за „пчеличките“ в рамките само на 2 минути, а малко преди края на мача Хосе Рондон влезе от скамейката, за да бъде изгонен за грубо нарушение в 88'.

Така Евертън има два мача, за да не изпадне за пръв път в историята си от елита на Англия, като засега дистанцията от невралгичната зона е 2 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА