17 Май, 2022 14:33 3 684 4

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата

  • ивелин попов-
  • левски-
  • футбол-
  • представяне

Искам и аз да дам нещо на Левски

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов се завърна на "Герена". Днес бившият капитан на националния отбор бе официално представен като футболист на Левски. Атакуващият футболист говори пред медиите при представянето си.

„Първият контакт го осъществихме със Станимир Стоилов през ноември. Не е имало колебания и мисли да приема предложението. Конкретният отговор го дадох края на март началото на април“, заяви Попов.

„Минаха около 17 години. Знаете, че на 17 години мислиш по различен начин. Тогава съм искал да ми се даде по-бързо шанс. Когато си млад бързаш и кръвта ти кипи. Така се е получило. Моят път съм го извървял удачно. Левски го имаше, когато ме нямаше и ще продължи вечно. Връщам се с амбиция и мотивация, Левски да е силен отбор, да печели титли и купи. Искам да се докажа на ръководителите, защото когато бях дете им се възхищавах. Това е моята мотивация“, добави още той.

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата
Снимка: БГНЕС

„Много неща ме накараха да се върна. Имам много приятели левскари, които ме запознаха. Преди мача с Лудогорец един човек е имал два билета в повече и искал да ги подари, но хората на опашката са искали да си купят билет, за да помогнат. Искам и аз да дам нещо на Левски. Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата. Много ми липсваше. 12 години в чужбина. Това е лагер. Тук ще продължи да е така. Влизам си в същия коловоз, както в чужбина“, каза нападателят..

„Познавам всички и съм щастлив, че със Сочи ще завършим втори или трети. Новият ми клуб е носител на Купата и е много радостно за мен. Цялото семейство е щастливо (б.а със сълзи на очи). Не искам да плача, но като говорим за Левски ти трепва под лъжичката. Много пъти съм казал, сменил съм много треньори, Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-много. Казват ти неща, които ти помагат за цял живот. Съдбата си знае работата и съм радостен, че така се случи.

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата
Снимка: БГНЕС

„Потенциалът на Левски е такъв, че на нито един пост не отстъпваме на нито един отбор. Сигурен съм, че следващият сезон ще изглеждаме по-солидни. Оферти имах. Със сигурност финансовото състояние на Левски не е цветущо, но не съм ги разглеждал другите. Когато Стоилов ти се обади е чест. Позицията ми на терена не сме я обсъждали. За Левски и Стоилов ще направя много повече от това, което правех навън“, добави още той.

„Не са ме търсили други отбори. За съпругата ми не знам, но мисля, че няма намерение да се връща на сцената. Искам да сбъдна своята мечта и на семейството ми. Амбицията ми е голяма. Длъжен съм да има титли, купи, радост и любов, защото тя сега крепи Левски. Позитивната енергия и любовта значат повече от парите. Вчера се появих в съблекалнята и най-радващото е, че по-младите искат да прогресират. Винаги съм отворен да дам съвет. От по-опитните младите ще попиват“, каза Попето.

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата
Снимка: БГНЕС

„Най-обичам да играя в средата на терена, но през годините съм бил полезен и на други позиции. Всеки треньор преценява. Нямам представа дали други футболисти биха се върнали в Левски. С ЦСКА Москва се контузих имах недоизлекувано разтежение и около до три седмици всичко ще бъде наред. Искам да благодаря на Сочи, защото ме пуснаха да се лекувам в България. Признателен съм им. Искам след няколко години отново да има пресконференция и да съм успял с Левски. До момента съм се справил в кариерата си. Времето ще покаже дали синът ми ще играе. Всичко си е в неговата глава и крака.

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата
Снимка: БГНЕС

„В чужбина се тренира по-различно и съм радостен, че съм добре подготвен. Чувствам се с много енергия. За националния отбор казах, че ще дам път на младите. Ясен Петров ми се обади и ми каза, че с каквото можем ще сме си полезни. Но след това не сме се чували. Бях готов да помогна. Преди години имаше оферта от Лудогорец, но няма смисъл да се връщаме назад. И не само от Лудогорец. Имах оферта и от Левски по времето на г-н Божков, когато бе на „Герена“. Беше умопомрачителна, но сега мисля, че дойде момента.“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 4 Отговор
    Попето е натрупал имане в рубли. Не е глупав. Неговите колеги Меси, Инсиние, Азар бягат у Щатско, че кухото евро заминава на кино.
  • 2 ,Аулин

    3 0 Отговор
    Не го харесвам като човек. Навремето ,когато беше по - актуален , го избираха за футболист номер едно. Една година избраха Иван Иванов,а тоя беше номер 2 и не дойде да уважи колегата си. Отиде в Турция. После приказва ,че разни тенекиени награди не го вълнували. На следващата година го развълнуваха. Щото го избраха за футболист номер 1 на България. Та щом казва ,че няма нужда от заплата ,ще му дават и е искал голяма такава !
  • 3 Домакин

    3 0 Отговор
    Евала Попе! За всеки случай съм заредил каса уиски и Аулин, ако биеш пак някоя дузпа като срещу Малта

    Коментиран от #4

  • 4 München

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Домакин":

    Този е истински предател, нищо няма да даде, дошъл е тук за да взима. И дузпата, пропусната нарочно беше срещу Армения.