17 Май, 2022 19:32 2 192 7

Димитър Бербатов се срещна с премиера Кирил Петков (ВИДЕО)

  • димитър бербатов-
  • кирил петков

Кандидат-президентът на БФС изглежда размени някои важни думи с министър-председателя

Димитър Бербатов се срещна с премиера Кирил Петков (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидат-президентът на БФС - Димитър Бербатов, и министър-председателят - Кирил Петков, се срещнаха днес пред сградата на УНСС, научихме от Sportal.

Двамата размениха няколко думи в рамките на десетина минути, но без да коментират подробности пред медиите.

Стана ясно обаче, е Петков се обади на някого по телефона, за да коментира нещо, свързано с Бербатов. Макар и трудно това се долови в аудиото към видеото от спортната медия.

Предстои може би да разберем дали разговорът им е свързан със спортното законодателство, тъй като през уикенда видяхме Димитър Бербатов в компанията и на спортния министър - Радостин Василев. Двамата изгледаха на живо финала за Купата на България между Левски и ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя що сега

    3 9 Отговор
    Реве кога яде долари в Англия добре му беше. Аман от такива.
  • 2 Перо

    11 6 Отговор
    Двамата джендъри с мозък на пиле!
  • 3 Зиков кмета на Пловдив открадна парите

    4 4 Отговор
    На нас българския данакоплатец и не строи колежа нат 30 милиона са отпуснати и ги няма те са изхарчили 1/3 каде е Петков говорими със мърлюто Бербатов
  • 4 Нашия

    6 1 Отговор
    Какво може да каже Митко на Кирчо...???!!! А трябва и Кирчо да може да го разбере...разговор между ням и глух-това е техния разговор🤣🤣🤣
  • 5 Анонимен

    1 1 Отговор
    Голям мерак за президент от 9 реки вода ще докара
  • 6 Ebter-същия

    4 1 Отговор
    Интересни работи стават в България! Ама най ме е яд на това, че се превърнахме на бананова република на сащ!!
    !!! Много хубаво щеше да стане ако не направен Южен поток! Щяхме всяка година по половин милиард долара да получаваме и евтин газ и нефт! После трябваше да се държим като Унгария, тоест да си гледаме интереса! Ама не! Директно чрез електронна измама се назначават американски васали, които освен да теглят милиарди заеми и да разрушават всичко и да демагогствувам друго не правят!!!
  • 7 Алито от София

    0 1 Отговор
    Разговора е бил много прост, или по точно, единият го е мързело да говори, а другия е говорил само глупости свързани с Македония, гаранция нищо не са се разбрали, но само не разбрахме дали е имало прегръдки и целувки, или само с кокорчо, той обича мъжки ласки