Last news in Fakti

20 Май, 2022 09:47 1 104 4

Бербатов призова на днешния конгрес да се възстановят правата на изключените от БФС клубове

  • димитър бербатов-
  • бфс

Кандидат-президентът се надява на истинска солидарност от останалите тимове у нас

Бербатов призова на днешния конгрес да се възстановят правата на изключените от БФС клубове - 1
Снимка: БГНЕС

Конгресът на БФС официално стартира днес с основната цел да приеме бюджета си за следващия 4-годишен програмен период, но Димитър Бербатов се надява, че клубовете ще се обединят за връщането на онези 104 тима, които бяха изключени през пролетта.

Участието ви в този конгрес е важно както по отношение на основните точки в дневния ред на този конгрес, така и по отношение на това, че на него ще бъде поставен и дискутиран въпросът за напълно нелегитимното изключване на 104 клуба. Изключване, направено с решение на нелегитимно свикано заседание на Изпълнителния комитет на БФС, с неясни и напълно неотговарящи на истината аргументи“, написа Бербатов в профила на президентската си кампания във Facebook.

Заседанието започна днес от 9:30 часа в една от конферентните зали на столичния хотел „Маринела“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    5 6 Отговор
    Тоа бг зеленски е за затвор
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЧОЧО

    4 1 Отговор
    Спортист или футболист който е отказал да се състезава за България, няма място в управлението на какъвто и да е спорт.Нямам нищо против Бербатов,но помните ли колко високомерно се държеше.Другите момчета не били на неговото ниво.Явно свърши парите,че толкова много се натиска да става шеф на футбола.
  • 4 Инфлуенсър

    2 1 Отговор
    Тоя работи ли вече нещо или е още инфлуенсър?