Last news in Fakti

26 Май, 2022 12:52 2 136 4

Сбиха ли се футболистите на Рома след триумфа с титлата в Купата на конференциите?

  • рома-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • джанлука манчини-
  • браян кристанте

Джанлука Манчини видимо се подразни за нещо на своя съотборник Браян Кристанте и го отблъсна

Сбиха ли се футболистите на Рома след триумфа с титлата в Купата на конференциите? - 1
Снимка: БГНЕС

В сряда вечер Рома триумфира с титлата в Купата на конференциите, но секунди след последния сигнал направи впечатление как двама играчи на шампионите едва не се сбиха. Джанлука Манчини видимо се подразни за нещо на своя съотборник Браян Кристанте и го отблъсна.

После пък, след награждаването с купата и медалите, същият този Манчини замахна и вероятно удари ганайския си колега Феликс Афеня-Гиан.

Според африканеца обаче няма никакъв проблем. “Това не е нищо сериозно. Ние се шегуваме и бием в същото време. Така са нещата при нас. Това е нещо нормално, нищо не е станало”, заяви Феликс Афеня-Гиан.

Манчини беше сред най-дейните в празненствата и дори нахлу в залата за пресконференции, когато треньорът на “вълците” Жозе Моуриньо говореше пред медиите. Според коментари на феновете в социалните мрежи 22-годишният италианец просто така се държи и не е сърдит на никого.

Самият Манчини също показа, че няма никакъв проблем с Кристанте, след като в интервю след срещата го похвали: “Браян е страхотен! Той е мълчалив като човек, но когато стъпи на терена, винаги е за пример.” Иначе бранителят се пошегува, че като по чудо е изиграл финал, без в него да получи картон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ратата

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Възраждане=ГЕРБ=ДПС":

    Така си играят момчетата. Само те информирам.
  • 3 ЧОЧО

    3 0 Отговор
    Как пък само такива работи търсят журналята,кой зне каква новина.Някаде откраднат петел и най голямата новина всички журналисти там.
  • 4 Бай Онзи

    1 1 Отговор
    Много ясно се вижда как манчини първо бута главата на тъмния , а после го налага като с тояга !(при поставяне на купата в ъгъла при привържениците на ромите) Такива ти му работи ...38