Last news in Fakti

26 Май, 2022 12:00 1 792 2

Вратар на ЦСКА с оферта от популярен роден клуб

  • димитър евтимов-
  • цска-
  • футбол-
  • оферта

Героят за ЦСКА от полуфинала за Купата на България не отрече за офертата, но отново подчерта, че все още очаква да бъде потърсен от ръководството на отбора от "Армията"

Вратар на ЦСКА с оферта от популярен роден клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, вече има предложение от друг отбор, ако договорът му с “червените” не бъде удължен. С 28-годишния страж са се свързали от популярен роден клуб.

Героят за ЦСКА от полуфинала за Купата на България не отрече за офертата, но отново подчерта, че все още очаква да бъде потърсен от ръководството на отбора от "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТР99

    2 0 Отговор
    За ВРЪЗКАТА между РЪКОВОДСТВО и ФЕНОВЕ да ОТГОВАРЯ ДИМИТЪР АНГЕЛОВ. ТОЙ Е Най-добрия и ПОДХОДЯЩ огранизатор! Сегашните тартори да си отговарят за хореографиите и фракциите и да оставят на Дучето да мотивира хората да ходят масово на Армията. Обаче феновете са прави, че Ганчев трябва да смени лобито на Лудогорец в БФС, а това става с дипломация, преговори и дори хитрост, а не с първосигнални среднощни декларации и цупене. Но при Ганчев мачовете Левски - ЦСКА най-често са в полза на червените. Средно на 10 мача ЦСКА печели пет, три завършват наравно и Левски печели 2. Разбираемо е защо Левскарите го мразят и искат да напусне Армиятa.