Last news in Fakti

27 Май, 2022 07:48 2 329 0

Страхотни новини за капитана на ЦСКА

  • цска-
  • юрген матей-
  • бебе-
  • футбол

Самият Матей се възстановява от контузия, която ще му попречи да започне подготовка заедно със съотборниците си на 6 юни

Страхотни новини за капитана на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей чака първото си дете. Щастливата новина обяви приятелката на нидерландския защитник – Сабрина. Влюбените са на почивка на гръцкия остров Миконос, откъдето съобщиха, че ще стават родители.

"Очакваме бебе Матей 2022“, сподели красавицата на профила си в Инстаграм под снимка, на която са с Матей в басейн с гледка към морето. На фона на кадъра с рози бе изписано: „В очакване сме“. За момента двойката не съобщава какъв ще е полът на бебето.

Самият Матей се възстановява от контузия, която ще му попречи да започне подготовка заедно със съотборниците си на 6 юни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА