Last news in Fakti

27 Май, 2022 10:25 1 556 0

Халф на Лудогорец в трансферните планове на френски гранд

  • лудогорец-
  • мануел шоу-
  • олимпик марсилия-
  • футбол

Шоу е познат във Франция, където игра за Лил

Халф на Лудогорец в трансферните планове на френски гранд - 1
Снимка: ludogorets.com

Халфът на Лудогорец Мануел Шоу е попаднал в трансферните планове на френския гранд Олимпик Марсилия, твърди сайтът footballclubdemarseille.fr. В клуба обсъждат 8 имена за заместник на напуснал Бубакар Камара и едно от тях е на национала на Ангола.

Шоу е познат във Франция, където игра за Лил. Останалите 7 футболисти, които са коментирани на „Велодром”, са Винисиус Соуза от Мехелен, Глен Камара от Рейнджърс, Ладислав Крейчи от Спарта Прага, Луис Мийя от Гранада, Флориан Грийлич от Хофенхайм и Ришедли Базур от Витес.

Сайтът пише за Шоу следното: „Цената на анголския национал е 1.3 млн. евро. Неговите силни страни са въздушните двубои, единоборствата и пасовете напред. Изглежда като голям удар”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА