Last news in Fakti

28 Май, 2022 09:47 997 3

Левски преговаря с нидерландски халф

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

На “Герена” се надяват да завършат сделката по привличането на въпросния футболист през следващата седмица и той да бъде на линия за началото на лятната подготовка на отбора на 4 юни

Левски преговаря с нидерландски халф - 1
Снимка: БГНЕС

Левски води преговори за привличането на нидерландски халф. Става дума за млад футболист с дефанзивни качества, съобщава Gong.bg. „Сините” са следили изявите му през пролетта, а треньорът Станимир Стоилов да дал одобрението си за неговото привличане.

На “Герена” се надяват да завършат сделката по привличането на въпросния футболист през следващата седмица и той да бъде на линия за началото на лятната подготовка на отбора на 4 юни.

Както вече съобщихме, Левски вече се подсили с Ивелин Попов, а освен това договори и хърватския десен бек Анте Блажевич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    0 0 Отговор
    А дясно крило кога? Пак ли Жоро Миланов ще го мъчат там?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.