28 Май, 2022 13:11 3 990 0

Единсон Кавани съжалява за раздялата с Ман Юнайтед

  • единсон кавани-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Ще си тръгна от Юнайтед с щастлив спомен за обичта, която ми показваха феновете

Единсон Кавани съжалява за раздялата с Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Уругвайският нападател Единсон Кавани съжалява, че се разделя с Манчестър Юнайтед, без да може да повтори формата и головете си от дебютната си кампания с тима.

Кавани подписа с Юнайтед от Пари Сен Жермен през октомври 2020 година и в първия си сезон на Олд Трафорд отбеляза 17 гола във всички турнири.

Поредица от контузии попречиха на Кавани и той реализира два гола в 20 мача през изминалия сезон, заради което изпитва разочарование, че не е успял да блесне след завръщането на публиката на "Олд Трафорд, която липсваше предишните две години заради пандемичните мерки.

"Исках да допринеса повече този сезон", каза Кавани в интервю за клубния сайт на Юнайтед.

"Едно от нещата, които ме оставиха с леко горчив вкус, е, че когато имахме доста приличен (2020-2021) сезон, не можехме да имаме публиката заедно с нас. И сега, този сезон с феновете, които се връщат на стадионите, всъщност не успях да проведа такава кампания в личен план, както наистина бих искал.

Много се надявах да вкарам голове, както го правех миналия сезон и след това да ги празнувам с феновете", каза Кавани, чийто договор с клуба изтича през юни.

Юнайтед завърши кампанията на шесто място с 58 точки, което е най-ниското им класиране в ерата на Висшата лига, и ще играе във второстепенния турнир Лига Европа през следващия сезон.

"Ще си тръгна от Юнайтед с щастлив спомен за обичта, която ми показваха феновете", каза още Кавани.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА