Last news in Fakti

29 Май, 2022 14:25 2 092 1

Флорентино Перес: Мбапе не съществува, Реал Мадрид съществува!

  • реал мадрид-
  • флорентино перес-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Реал ще продължи да работи, за да има най-добрите играчи, но Мбапе вече е забравен

Флорентино Перес: Мбапе не съществува, Реал Мадрид съществува! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес отговори на Килиан Мбапе, след като френската звезда в последния момент отказа да премине при "белия балет" и остана в ПСЖ.

"Мбапе не съществува, Реал (Мадрид) съществува, това е парти на Реал и играчите на клуба, които са шампиони на Европа. Реал ще продължи да работи, за да има най-добрите играчи, но Мбапе вече е забравен", коментира Перес след успеха с 1:0 над Ливърпул на финала в Париж.

"Реал имаше перфектен сезон и темата за Мбапе вече е минало. Всички в клуба работихме усилено, за да стигнем до ситуация като тази, което е много обнадеждаващо. Много добър сезон, имахме и късмет, играхме с всички силни отбори и ги отстранихме. Това е заслужена победа в Шампионската лига, заслуга на играчите, треньора и феновете", каза още щастливият президент на Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перез

    2 7 Отговор
    Скапан дърт боклук спри да си купуваш титлите най накрая....