29 Май, 2022 15:00 1 276 4

Валентин Илиев официално се завърна в ЦСКА 1948

  • валентин илиев-
  • цска 1948-
  • футбол

Приветстваме с добре дошъл обратно вкъщи Голмайстора от "Анфийлд"!

Валентин Илиев официално се завърна в ЦСКА 1948 - 1
Снимка:

Валентин Илиев се завърна в ЦСКА 1948. От новия сезон той ще води дубъла на "червените". На поста той заменя Владимир Димитров.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

"Приветстваме с добре дошъл обратно вкъщи Голмайстора от "Анфийлд"! Валентин Илиев се завръща в ЦСКА!

41-годишният старши треньор ще застане начело на дублиращия тим на клуба. Илиев вече подписа договора си и ще започне работата си с "армейците" на старта на подготовката за новия сезон във Втора лига.

Специалистът ще участва и в официалната пресконференция на ЦСКА в понеделник от 11:00 ч. в Пресклуб "България", където ще бъде представен заедно с новия старши треньор на първия отбор на "червените" Любослав Пенев.

Храбрият защитник на ЦСКА от близкото минало е един от любимците на армейските фенове. С фланелката на отбора записва 149 мача и вкарва 14 гола, от които най-незабравим, разбира се, е онзи за победата с 1:0 на "Анфийлд" над действащия европейски клубен шампион Ливърпул в мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига през август 2005 г.

Илиев става шампион на България с "армейците" през 2005 г. и вдига и Купата на страната с тима през 2006 г. В множество от мачовете си за "червените" носи и капитанската лента на отбора, за да циментира името си сред незабравимите армейски бойци и да бъде запомнен като истински лидер на терена и извън него.

През 2016 г. той за пореден път доказа, че носи непримирим мъжки характер и изигра голяма роля при полагането на основите по възраждането на "червената" идея, като застана начело на ЦСКА 1948 и изведе тима до последователни титли от четвъртия и третия ешелон, за да влезе клуба в професионалния футбол.

По този начин Валентин Илиев влезе завинаги в историята на нашия клуб, а днес с гордост и чест го приветстваме обратно у дома и му пожелаваме здраве, късмет и купища успехи с дублиращия тим на "армейците"!

Армеец до мозъка на костите си!

Успех, Вальо!

САМО ЦСКА!"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Обеля

    1 1 Отговор
    Откога тея изтърсаци имат общо с ЦСКА?

    Странно отборче са тея,гордеят се с успехите на друг клуб,шизофренична работа...
  • 2 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Колкото общо имат с Барселона, толкова и с ЦСКА.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    А Литекс обединен с Етрополе какво общо има с ФАЛИРАЛИЯ отбор?
  • 4 Боко Боков

    0 0 Отговор
    Само Шалке 04