29 Май, 2022 19:00 1 166 0

Румениге за Левандовски: Прегръдките с агенти не са толкова лесни, но са полезни от време на време

  • байерн мюнхен-
  • карл-хайнц румениге-
  • роберт левандовски-
  • футбол

Не мога да си представя, че Байерн ще пусне Роберт след тези изявления

Румениге за Левандовски: Прегръдките с агенти не са толкова лесни, но са полезни от време на време - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге вярва, че звездата на тима Роберт Левандовски ще остане в клуба въпреки спекулациите за трансфер. Левандовски каза след края на сезона в Бундеслигата, че няма да поднови договора си след 2023-а година и може дори да напусне това лято, като се твърди, че Барселона проявява интерес към поляка.

Новият шеф на Байерн Оливер Кан каза, че Левандовски "трябва да изпълни договора си", въпреки че агентът на играча Пини Захави заяви, че Байерн е "история" за нападателя.

"Не мога да си представя, че Байерн ще пусне Роберт след тези изявления", каза той пред Bild TV в неделя, добавяйки, че Кан е избрал фразата "за да демонстрира, че вратата е затворена".

Румениге нарече Левандовски "машина за голове" и че "никога не бих се отказал доброволно от такъв играч", а освен това призова лидерите на клуба да търсят начини за продължаване на договора.

"Трябва да се борите за него, трябва да разговаряте с него. Прегръдките с агенти не са толкова лесни, но все пак са полезни от време на време", добави Румениге.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА