Last news in Fakti

31 Май, 2022 14:10 3 155 0

Убийствен модел от година краси и боксовете на Формула 1

  • сара паляроли-
  • ланс строл-
  • формула 1-
  • сексапил-
  • секси

Убийственото тяло на новата Жизел Бюндхен, както е наричана Сара, я прави идеалния модел за реклама на бельо и бански

Убийствен модел от година краси и боксовете на Формула 1 - 1
Снимка: Instagram

Италианката Сара Паляроли е сред най-търсените модели в света, а от година краси и боксовете на Формула 1, след като омая пилота Ланс Строл.

Убийственото тяло на новата Жизел Бюндхен, както е наричана Сара, я прави идеалния модел за реклама на бельо и бански. Освен това тя има собствена марка за бижута „Блу Лемън“, както и договор с джинсите „Риплей“, чиито лица са Ланс Строл и съотборникът му в Астън Мартин - Себастиан Фетел.

Публикация, споделена от Sara 🦋 (@sarapagliaroli)

Като малка 174-сантиметровата красавица е тренирала плуване, художествена гимнастика, а сега в свободното си време обича да язди коне и да играе тенис.

Синеоката италианка, която е с 4 години по-голяма от гаджето си, се радва на одобрението на бащата на приятеля си – милиардерът Лоурънс Строл, собственик на отбора Астън Мартин-Мерцедес. От изящната ѝ външност е впечатлена и майката на Строл – дизайнерката Клер-Ан Калан.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА