31 Май, 2022 15:00 2 333 14

Кубрат Пулев иска да донесе световната титла в България

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • световен шампион-
  • спорт

Кобрата бе специален гост на откритата лекция „Може ли боксът да продава тигани и ако да, защо и как?“

Кубрат Пулев иска да донесе световната титла в България - 1

За мен е важна личностната победа. Важно е да донесем световната титла в България. Това заяви в интервю за БГНЕС най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Кобрата бе специален гост на откритата лекция „Може ли боксът да продава тигани и ако да, защо и как?“. На събитието присъства и брат му Тервел Пулев.

- Г-н Пулев, какво Ви води днес на това събитие и какво можете да кажете за Рекламното лице от първо лице?

- Д-р Камен Кирилов ни покани, познати сме, приятели сме – той е един интелигентен човек – аз винаги казвам, че „Интелигентният човек може да оцени интелекта“, така че той е един от хората, които са много интелигентни, креативни, идейни и ни покани да направим нещо като лекция – аз, брат ми, той самият също, на тази тема. Ние откликнахме, защото това е интересно – ние много пъти сме били рекламни лица, но сме запознати с цялата материя да се мотивират студентите. Каква по-хубава лекция от това на едни хубави студенти, които тепърва ще се занимават с това.

- Имали ли сте подобни участия и възнамерявате ли да имате и занапред?

Кубрат Пулев: Имали сме и преди и то доста подобни участия – в НСА, и в УНСС също, даже някои от професорите от УНСС дойдоха тук на тези лекции, за да обменят опит и контакти, а и да присъстват на тази лекция. В УНСС има уникални професори, невероятни, културни хора, които заслужават да бъдат чути и имат много какво да кажат. И аз се радвам, че малко или много сме в тези среди, и познаваме повече хора от тези среди.

- Как върви образованието Ви?

Кубрат Пулев: Да благодаря на Господ, всичко е супер, здрави сме, стига и времето за образование. На някои лекции, тъй като сме онлайн, пасна с моята програма, влизах и от Щатите в някои лекции онлайн. Върви перфектно, супер – материята, която се изучава, наистина е безкрайно интересна и аз се радвам, защото това ме обогатява много.

- Не са ли по-трудни лекциите дистанционно?

Кубрат Пулев: Безспорно „живото си е живо“, ето и Тервел Пулев пристига, отново леко закъснява – в днешно време наблюдавам тази тенденция, че точно „крадецът казва дръжте крадеца“, и аз влязох в тази роля. Много пъти, много често аз закъснявам, но ето, че и той закъсня.

- Какво Ви очаква на ринга и дали предстои претендентски мач за световната титла?

Кубрат Пулев: Аз казах и на посрещането на летището на журналистите – имам вече даже предложение за мач с Чисора, който вече съм побеждавал. Не ми се струва толкова интересен, но не е изключен такъв двубой съвсем скоро. Аз се чувствам добре, просто въпросът е, че няма да имам почивка, той е краят на юли месец и трябва да започне веднага. Ще го мислим, в момента сме в супер напреднали преговори и трябва да взема решение до дни.

- Има ли съперник срещу когото бихте искали да се изправите?

- Не, няма значение съперникът, за мен е важна световната титла, да я донесем в България и да дадем допълнително самочувствие на народа. Няма нищо лично, за мен това е спорт, а не война. За мен е важна победата, важна е личностната победа.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 3 Отговор
    "В УНСС има уникални професори, невероятни, културни хора, които заслужават да бъдат чути и имат много какво да кажат."

    Навремето имаше един, дето като се качваше по стълбището, торбата му дрънчеше на амбалаж като се удряше по парапета. Пълна загуба на време е тази имитация на ВУЗ.
  • 2 Дааа

    21 1 Отговор
    Титла за най-големия простак в профи бокса - със сигурност си претендент! Галош...
  • 3 Теле

    15 2 Отговор
    Кой та фанал той та е натрошил. Каква титла бе.
  • 4 Кадир

    11 2 Отговор
    Титла, за територията а?
  • 5 Загрижен

    16 3 Отговор
    "Кубрат Пулев иска да донесе световната титла в България", да и ще я донесе, но само ако я открадне. В честен двубой два пъти видяхме какви са му възможностите. Бой, бой и всички ни беше срам от него...
  • 6 Абе

    9 1 Отговор
    То хубаво Кубрате, ама само с желание не става !
  • 7 Дилдо

    10 3 Отговор
    Ще донесе титлата за най-голям простак и бияч по дискотеките
  • 8 Кобрата

    2 6 Отговор
    Годините минават,но майсторлъка си остава. Все още съм бърз като кобра.
  • 9 Женски бабаит

    14 1 Отговор
    Тази пародия на боксер може да донесе медал от пирин фолк в дует със Славчо от итн. Жалки смешни чалгари!
  • 10 Водка

    8 2 Отговор
    Аз пък искам да стана космонавт......
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пробвай се за световната титла при женит

    4 2 Отговор
    Само една операция и си ти
  • 13 Венци

    2 1 Отговор
    Един го биха като тупан,а той вика "Продължаваме напред!" Къде продължаваш бе мойто момче?
  • 14 Е нека

    0 0 Отговор
    му я дадат да я донесе в България за няколко дни, пък после ще я върне човека. Какво толкова ще и стане на титлата... :-)