Last news in Fakti

1 Юни, 2022 10:10 1 176 1

Надал: Това бе една от онези незабравими нощи

  • рафаел надал-
  • новак джокович-
  • ролан гарос-
  • тенис-
  • тенис на корт

Не знам какво може да се случи

Надал: Това бе една от онези незабравими нощи - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал направи емоционално изказване след изключителната победа над Новак Джовкович на четвъртфиналите на „Ролан Гарос”. Испанецът срази световния номер 1 в четирисетова драма - 2:6, 6:4, 2:6, 6:7(4), която продължи цели 4 часа и 20 минути.

“Това бе една от онези незабравими нощи. Положих всички усилия, за да участвам в този турнир в най-добрата кондиция. Публиката е невероятна още от началото на надпреварата. Мисля, че те знаят, че няма да играя още много пъти тук. Не знам какво може да се случи”, коментира Надал.

„Както казах и преди, че ще играя, защото преди турнира направихме всичко, за да бъда готов, но не знам какво ще се случи след това. Имам нещо в крака, и ако не успеем да подобрим нещата или да намерим някакво решение за това, то става изключително трудно за мен. Насладих се на мача, опитвайки се да не мисля какво може да се случи за в бъдеще. Ще се борим да намерим решение”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маркович Христова

    1 0 Отговор
    Рафаел Надал е велик шампион.