Last news in Fakti

1 Юни, 2022 17:03 2 430 1

Гарет Бейл сложи край на сладко-киселата си история в Реал Мадрид с усмивка

  • гарет бейл-
  • реал мадрид

Уелсецът се превърна в една от най-противоречивите фигури във футбола

Гарет Бейл сложи край на сладко-киселата си история в Реал Мадрид с усмивка - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-противоречивите фигури в съвременния футбол - Гарет Бейл, официално се раздели с Реал Мадрид, след като договорът му с клуба изтече.

Уелсецът написа дълго прощално съобщение в социалните мрежи, с което си взе сбогом с клуба и неговите фенове. В него той се фокусира само върху позитивите за изминалите 9 години, като остави настрана скандалите, в които се замеси.

32-годишното крило пристигна на „Сантиаго Бернабеу“ срещу €101 млн. от Тотнъм Хотспър през 2013 г., а в последвалите години той записа над 250 мача, вкара повече от 100 гола и даде почти 70 асистенции. По този начин той спечели 5 златни медала от Шампионската лига и 3 пъти триумфира в Примера Дивизион.

Другата страна на монетата го представя като човек, който отказа да научи испански, прекарваше повече време на голф игрището, отколкото на тренировъчната база на Реал и на няколко пъти категорично отказа да си тръгне или да си намали заплатата, въпреки продължителните си контузии и кошмарна форма.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламбо

    4 0 Отговор
    Сложил край , ако питаш него той още 10г. би седял на пейката , добре че му свърши договора.