Last news in Fakti

5 Юни, 2022 11:12 5 422 8

Футболни фенове окървавиха фолклорен фестивал в Пловдив с уговорен бой

  • фенове-
  • бой-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив-
  • фолклорен фестивал

Според феновете на „черно-белите“, в сблъсъка са взели участие 25 членове на „Лаута Арми“, които смачкали 30 представители на агитката на „канарчетата“

Футболни фенове окървавиха фолклорен фестивал в Пловдив с уговорен бой - 1

Враждата между феновете на пловдивските грандове – Локомотив и Ботев, няма почивен ден. Това става ясно от хулиганските форуми в Европа.

Двете агитки са използвали са използвали за параван фолклорен фестивал, който се провежда в парк „Лаута“ от петък до днес, за да си спретнат уговорен бой, съобщава „Мач Телеграф“.

Според феновете на „черно-белите“, в сблъсъка са взели участие 25 членове на „Лаута Арми“, които смачкали 30 представители на агитката на „канарчетата“. Двама от потърпевшите дори са потърсили лекарска помощ, тъй като получили рани по главите.

Последва отговор от агитката на Ботев, която пусна в „Телеграм“ клип, на който привърженик на Локомотив е принуден със сила да се откаже от своя отбор. Той скандира „Само Ботев“, за да отърве боя.

„Шизофренията на „Лаута“ удря отново. При тях нещата нямат нищо общо с реалността. 10 наши момчета тероризираха 10 техни, които после пееха за Ботев и псуваха Локомотив. В крайна сметка 40 възрастни шизоиди тръгнаха да търсят сметка от пет от момчетата. Нито е имало бой, нито приети в болница. Поканихме ги да се срещнем, но спряха да си вдигат телефоните“, твърдят феновете на „жълто-черните“.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРОКОДИЛА

    11 7 Отговор
    ДОЛО КОМУНИСТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА - УМИРАМЕ ОТ МИЗЕРИЯ / ЛЯТОТО А ЗИМАТА ЩЕ РАЗГРАБВАМЕ МАГАЗИНИЕ - ПРЕЗ НОЩА .................................................................
  • 2 Я Я Я Я ДА

    11 2 Отговор
    ГОЛЕМА ИНФЛАЦИЯ - ПАРИ НЕМА ЗА СМЕТКИ ХЛАДИЛНИКА Е ПРАЗЕН - УМИРАМ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ..........................................................................................................................................................................

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Учител от Лаута

    22 0 Отговор
    Отразете самия фестивал, разкажете за него. Покажете 4000 участници, разкажете как един кмет запазва народността, традициите, българското Докога негативното ще бъде важно. Грозно и жалко. На какво учим децата си. Защо телевизиите не снимат българските традиции, нашият красив фолклор.
  • 5 Илон Мъск

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Я Я Я Я ДА":

    Щом имаш пари за нет, значи не си толкова гладен.
  • 6 Мнение

    10 0 Отговор
    Във времена на кризи, глобализъм и войни, някои от младите българи воюват заради откровено де.илни причини, като безсмисления и корумпиран бг футбол???!!!

    Уважаеми младежи,
    Да пази Господ, но ако утре ви мобилизират да водите чужда война, или пък ви натикат в едни био лаборатории, да видят как функционира вашият ген, се замислете дали бг футболът си е струвал да давате времето, кръвта и животът си!!!
  • 7 БАЙ ДАНЬО

    6 0 Отговор
    Ще сгреша ли ако пиша, че това са хора без работа, за които 30-50 лева са много пари
    Я ги питайте за имената на 11 от тима, едва ли ги знаят,.. или препитайте за футб.правила
    Последно, а какво са търсили на фолк.фестивал,.. а нямало ли е охрана на фестивала
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.