Last news in Fakti

2 Юни, 2022 11:54 1 478 11

Юрий Павлов за боя в НС: Наказанието е лишаване от участие в едно заседание и от хонорара

  • юрий павлов-
  • бой-
  • нс-
  • наказание-
  • хонорар-
  • лишаване

Политологът Петър Чолаков заяви, че спречкването между Искрен Митев и Костадин Костадинов е направило лошо впечатление. „Депутатите трябва да бъдат самокритични и да поддържат висок стандарт на поведение", отбеляза той.

Юрий Павлов за боя в НС: Наказанието е лишаване от участие в едно заседание и от хонорара - 1
Снимка: NovaNews

„Митев трябваше да се въздържи да използва прякора на Костадинов, но всичко останало беше вярно. Минималното наказание за подобни прояви е лишаване от участие в едно заседание и от хонорара. Предупреждения, забележки, порицания - не вършат работа". Това заяви социологът Юрий Павлов за „Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите му няма основания да се иска оставката на Калина Константинова.

„Ясно трябваше да бъде обяснено на бежанците, че до 31 май са в хотелите, а след това ще бъдат преместени. Трябваше да им се каже къде и кога", подчерта Павлов. И коментира, че четирите партии в коалицията няма да съберат мнозинство в другия парламент, а за ИТН е под въпрос дали ще минат и 4-процентната бариера.

От своя страна политологът Петър Чолаков заяви, че спречкването между Искрен Митев и Костадин Костадинов е направило лошо впечатление. „Депутатите трябва да бъдат самокритични и да поддържат висок стандарт на поведение", отбеляза той.

Той счита, че изказването на Калина Константинова за бежанците е породено от „патриотарско разбиране", че това ще се хареса на народа, но за него поведението ѝ е срамно. Чолаков допълни, че приключването на отоплителния сезон е изгодно за правителството.

„Ако през есента има нова COVID вълна, търпението на хората ще се изчерпи. Не бива да се правят големи обещания и за петрола. Управлението се тресе много сериозно и това се вижда от всички", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Следващия път

    8 2 Отговор
    Кючеци , надяждане на бесплатна софра , пъчене и конкурс за най добре облечен дупетат.
  • 2 честен ционист

    20 0 Отговор
    Какъв ви бой, единият хвана другия за вратовръзката като разгонена женска.
  • 3 цербер

    6 2 Отговор
    В НС-то вече трябва да раздават боксови ръкавици и шлемове.
  • 4 Тая

    5 0 Отговор
    И подобни статии трябва да са в раздела с онези, за мелето на миризливци във Велинградско.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Онзи объркан gender Митев не

    11 2 Отговор
    се посвени пред цяла България и не се засрами, че обиди Костадинов. Този нещастник се прикри пред децата, които са в Парламента (а по принцип не трябва деца, майки и жени да бъдат свидетели на важни политически заседания и да присъстват в Парламента), извини се лицемерно на тях, но не се извини на Костадин. Тоя нагло не се извини на Костадинов, който е и баща, не се извини на децата му, които едва ли им харесва някакъв обратен да обижда публично баща им!
  • 8 Цеко

    7 0 Отговор
    Според мен ПП не би трябвало да събере каквито и да било гласове.Няма нещо в което да не са се издънили и излъгали.Трябва да се казват излъжи и избягай
  • 9 Алабалистика в парламента и медиите

    2 1 Отговор
    Кой нормален човек гледа петреъс нюз - цру? Още по - малко да приеме помията, излята от там за истина. Не лъжете хората за "побоя". Хилавият неИскрен изпълнява поръчка на господарите да провокира Костадинов, но не му се отвори парашута. Всичко това ясно показва, че колониалистите са сериозно уплашени от растящия подем на Възраждане и пуснаха в ход старите си похвати. Насъскват невзрачното мъжчИ от ПП - америка против България. Това доказва правилния път на възрожденците.
  • 10 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    3 1 Отговор
    С нетърпение чакаме деня когато ВЪЗРАЖДАНЕ ще управлява България
  • 11 Селяни

    2 0 Отговор
    Оказа се, че ПП не само предават националните интереси, не се справят с кризите, но и са пълни простаци и селяни. Надявам се да ги няма в следващия парламетн.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол