Last news in Fakti

8 Юни, 2022 16:12 675 3

Ганчев и директор в ЦСКА започват срещи с феновете на отбора в цялата страна

  • футбол-
  • цска-
  • фенове-
  • данаил ганчев-
  • филип филипов

Вратите са широко отворени за всички желаещи!

Ганчев и директор в ЦСКА започват срещи с феновете на отбора в цялата страна - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА стартира инициативата си за срещи с фенклубовете в цялата страна. Единият от собствениците Данаил Ганчев и изпълнителният директор на клуба Филип Филипов ще се срещнат с привържениците на столичния тим в Панагюрище и Велико Търново.

Ето съобщението на червените:

Армейци,

В следващите два дни (9 и 10 юни), както бе обявено преди няколко седмици, един от собствениците на ЦСКА Данаил Ганчев и изпълнителният директор на клуба Филип Филипов ще се срещнат с привържениците на армейския тим в Панагюрище и Велико Търново.

Това ще са първите градове от мащабна обиколка на България по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност.

Първата спирка ще бъде в град Панагюрище, където утре (9 юни, четвъртък) в 18:30 часа всеки желаещ е добре дошъл в камерната зала на театъра в града, за да се срещне с ръководителите на клубa и да зададе своите въпроси.

В петък (10 юни), отново в 18:30 часа е планирано да се проведе дискусия с нашите фенове от Велико Търново. Събитието ще се състои в местния фенклуб, който се намира на улица "Александър Батенберг" номер 2 (над спортната зала).

Вратите са широко отворени за всички желаещи!

Ще се свържем допълнително с фенклубовете и в други градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    5 1 Отговор
    Моя въпрос е : кога ще си платите ваички задължвния, кога ще спрете да лъжете, кога ще има българи в отбора (левскар съм ) , кога ще станете НОРМАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ? Все пак комунизма е мъртав. Има още хиляди въпроси, но ще ме изтрият пак тук. Истината се крие.
  • 2 Да минат и през Сливен

    5 0 Отговор
    Армейски град, Трета армия, столица на армейската слава! Най-много армейци има под ЖП-гарата, все любители на желязото!
  • 3 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Арменци вече вашият министър го няма, става лошо, няма да има стадионче, няма да има далавери.