Last news in Fakti

10 Юни, 2022 14:25 1 617 1

Млада надежда на Черно море по стъпките на Мартин Минчев

  • николай златев-
  • мартин минчев-
  • черно море-
  • агенти-
  • спарта прага-
  • футбол

След силните му включвания в мъжкия тим на Черно море и изявите с националната фланелка, Златев е хванал окото на агенти, които виждат в него сериозно футболно бъдеще

Млада надежда на Черно море по стъпките на Мартин Минчев - 1
Снимка:

Куп агенти търсят контакт с една от младите надежди на варненския Черно море. Става въпрос за Николай Златев, който вчера подписа първия си професионален договор с "моряците".

Мениджъри засипват младока с предложения за сътрудничество не от днес. След силните му включвания в мъжкия тим на Черно море и изявите с националната фланелка, Златев е хванал окото на агенти, които виждат в него сериозно футболно бъдеще. Отскоро обаче 18-годишният играч на Морето се е обвързал агенти, на които се бе доверил и Мартин Минчев, който бе трансфериран в Спарта Прага.

Припомняме, че през 2021 година Николай изкара проби в италианския СПАЛ Ферара, където впечатли с възможностите си, но впоследствие отклони предложението на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По-добре

    0 0 Отговор
    да върви по своите си стъпки това момче. Видяхме го Минчев срещу Гибралтар каква муха без глава е. В Прага също са го видяли и може да поеме към Б отбора, или под наем няякъде на село.