Last news in Fakti

17 Юни, 2022 10:33 2 706 9

Погба вбеси феновете на Ман Юнайтед след видео, в което казва, че £300 хил. на седмица не са пари

  • манчестър юнайтед-
  • пол погба

Световната криза около пандемията и войната в Украйна направи хората още по-чувствителни по темата с финансите

Погба вбеси феновете на Ман Юнайтед след видео, в което казва, че £300 хил. на седмица не са пари - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба продължава да съсипва имиджа си на звезда от световна величина, след като официално стана ясно, че напуска Манчестър Юнайтед. Французинът промотира биографичното си видео по Amazon Prime, което тръгва по стрийминг платформата от днес (17 юни), а от краткия клип се чува как определя сумата от £300 хил. на седмица за никакви пари.

Реакцията на футболните запалянковци не закъсня и срещу него се изсипа вълна от недоволство, като мнозинството от хората заклеймяват французина като „алчен“.

The Athletic разкрива, че откъсът е от момент, в който Погба разговаря с покойния вече суперагент Мино Райола. Двамата обсъждат офертата на „червените дяволи“ за новия му договор през лятото на 2021 г. Именно тогава италианецът споделя на своя клиент, че предложението е за £300 хил. на седмица, а централният полузащитник приема думите му с ирония.

Блъфират. Как може да кажеш на играч, когото наистина искаш, че ще му оправиш подобна оферта? Не ми се е случвало досега“, казва Пол Погба в документалния си филм, докато Райола изтъква, че иска да разубеди клуба, за да не подценява толкова клиента му.

В Twitter се разрази широк дебат по темата и някои от най-интересните коментира гласят, че в Англия все още има прекалено много хора, които не могат да осигурят храна на децата си в училище, докато един футболист се мръщи на сума, за която хората работят с години, а той получава в рамките на 7 дни. Други пък го сравняват с Роберт Левандовски, който в Байерн Мюнхен прибира по £329 хил. едва след всички бонуси за абсолютната си доминация в световния футбол през изминалите няколко години. Погба междувременно е сменил повече прически, отколкото да е допринесъл за развитието на Ман Юнайтед през изминалите 5 години.

След по-малко от 2 седмици френският халф официално ще бъде свободен агент, а бъдещето му е свързвано най-тясно със завръщане в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    18 0 Отговор
    То бива наглост и капризи от него, ама това неговото прекрачва граници. Някои футболисти взимат толкова за цяла година и пак са 109 пъти по-полезни от това разглезано френско дърво
  • 2 Мунчо юмручето

    6 1 Отговор
    Тои не е виновен виновни са тия дето му дават тая заплатка я никои да не го взема 2 години да видим после каква песен ще пее тая бяла маиму
  • 3 гост

    9 0 Отговор
    Я да ходи да бачка за минималната седмична било и в Англия да ли пак ще яде такива гаина
  • 4 Знайков

    1 0 Отговор
    Левандовски не взема малко и той.
    Странно, но ме кефи, нищо, че е поляк. Предполагам, майка му песто ебходила в Германия :)
  • 5 Буха ха

    2 0 Отговор
    Трябваше да му предложат и банани.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 3333

    0 2 Отговор
    За себе си сигурно е прав. Всеки преценя според гледната си точка. За много англичани 300 паунда са нищо, но за много българи това е повече от месечния им доход. По същата логика и 30 лв са нищо за повечето българи, но за много африканци това пак е повече от месечния им доход. Всеки има право да оцени труда си и щом някой е готов да му ги плати, значи оценката му е била правилна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.