Last news in Fakti

19 Юни, 2022 12:03 1 274 0

Трима чужденци ще си оспорват капитанската лента в Манчестър Юнайтед

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • кристияно роналдо-
  • бруно фернандеш-
  • давид де хеа

Ерик тен Хаг изглежда твърдо решен да я отнеме от Хари Магуайър

Трима чужденци ще си оспорват капитанската лента в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Докато останалите водещи клубове в Англия работят усилено по селекциите си, то в Манчестър Юнайтед това лято основната тема е около капитанската лента на този етап. Mirror дори публикува материал, според който новият старши-треньор - Ерик тен Хаг, ще я отнеме от ръката на Хари Магуайър и ще избира измежду трима чужденци, които да я носят.

Основните кандидати за тази символична роля са Бруно Фернандеш, Кристияно Роналдо и Давид Де Хеа.

Португалският плеймейкър се превърна в един от малкото класни новопристигнали играчи преди няколко години, като на практика сам задържа клуба в челото на класирането на Висшата лига.

Роналдо пък отдавна е смятан за лидер не само на клубно, но и на международно ниво. Това обаче е вторият му престой на „Олд Трафорд“, а и различни издания смятат, че той може и да потърси предизвикателство другаде, за да играе в Шампионската лига.

Де Хеа пък е играчът с най-голям стаж в настоящия тим на „червените дяволи“ и без съмнение е най-постоянният играч от години насам.

Магуайър се постара много, за да обезличи ролята на лидера в съблекалнята и на терена, благодарение на кошмарните си изяви, накарали голяма част от фенове на клуба да се отричат публично от него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА