Last news in Fakti

26 Юни, 2022 11:14 2 966 5

Футболист с български корени блести в САЩ

  • индиана василев-
  • интер маями-
  • сащ

Той вкара два гола, за да донесе победата на отбора си

Футболист с български корени блести в САЩ - 1
Снимка: Twitter, Inter Miami CF

Нападателят от български произход Индиана Василев вкара два късни гола за победата на Интер Маями над Минесота с 2:1 в среща от американската Мейджър лийг сокър.

Индиана, син на бившия футболист на Сливен Денчо Василев, влезе като резерва в 83-а минута и четири по-късно изравни за 1:1, а в последната минута вкара и победния гол. Интер Маями заема осмо място в Източната конференция.

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов започна като титуляр за Чикаго Файър при поражението от Хюстън Динамо с 0:2. Българският халф бе сменен от Джон Еспиноса в 59-а минута. Чикаго остава на дъното с най-лош баланс в шампионата. Начело в Източната конференция е Ню Йорк Сити, а на Запад води ФК Лос АНджелис с 30 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монтана Ганефф

    2 4 Отговор
    И аз съм българче,от Дивия Северозапад съм,ритам не една а двете топки на всеки който не си връща дълга навреме,професия "колектор"

    Коментиран от #5

  • 2 ЦСКА БГ

    4 1 Отговор
    ЦСКА да ПРОДАВА КАЙСЕДО и ДА го купи.
    Отбора СПЕШНО се нуждае от КАЧЕСТВЕНИ офанзивни футболисти!
    Нито един от настоящите не е на ниво и никой не внася НУЖНАТА острота в атаките!
    Йомов е с переодични проблясъци, но е непостоянен!
    Вилдсхут е перфектен!
    Но до момента в който влезе в наказателното поле, после не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка! ЦСКА се нуждае от ПОНЕ ТРИМА НОВИ!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не знам този Индивид

    1 0 Отговор
    Индиана ,как блести ,но на този Станислав Иванов ще му провалят кариерата. Имаше качества и то добри ,но от Левски го излъгаха нещо или го натиснаха и за пусти пари го пратиха в САЩ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.