Last news in Fakti

5 Март, 2020 13:12 1 330 4

Български талант попадна в разширения състав на САЩ

  • индиана василев-
  • футбол-
  • сащ

Селекционерът Джейсън Крейс и неговите асистенти са изготвили списъка за предстоящата олимпийска квалификация

Български талант попадна в разширения състав на САЩ - 1

Българският талант Индиана Василев, който има и американски паспорт, бе включен в разширения състав на САЩ от 50 играчи до 23 години. Футболистът на Астън Вила, който преди месец навърши 19 г., отказа наскоро покана на Георги Дерменджиев за контролата на държавния ни тим с Беларус.

Селекционерът Джейсън Крейс и неговите асистенти са изготвили списъка за предстоящата олимпийска квалификация. Окончателният списък с 20 състезатели ще бъде обявен на 10 март, което е точно 10 дни преди официалния старт на срещите, които ще определят участниците в Токио от зона КОНКАКАФ. САЩ е в група с Коста Рика, Доминиканската република и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емигрант

    2 2 Отговор
    Тоя е предател!
  • 2 Eeee

    3 3 Отговор
    Не той, а баща му. Той си е роден в САЩ.
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Роден е в САЩ и там се е развил като футболист, нормално е да има американски паспорт като е техен гражданиен. Едва ли има и иска да има български паспорт. С какво България е допринесла за развитието му като футболист, че да е български талант? Даже и езика ни не знае, а в националния искат да го викат.
  • 4 Рошко

    0 0 Отговор
    Роден и израснал във фащ, та какъв е тоя роден талант да не е луд да играе за България