Last news in Fakti

27 Юни, 2022 12:16 1 625 4

Бойкот: Феновете на ЦСКА няма да подкрепят отбора групово в сектор "Г"

  • цска-
  • сектор г-
  • фенове-
  • футбол

"Сектор Г" остава извън стадиона, а последващи действия и мерки от наша страна ще бъдат взети и обявени съобразно ситуацията

Бойкот: Феновете на ЦСКА няма да подкрепят отбора групово в сектор "Г" - 1
Снимка:

Феновете на ЦСКА няма да подкрепят отбора групово в сектор „Г“ за неопределено време. Решението е взето по време на мини турнира по футбол, организиран в памет на известния фен Младен Алексиев - Чика Дени.

Съобщението в сектор "Г":

Армейци,

По време на турнира през уикенда се проведе среща между основните софийски групи и повечето провинциални такива.

Бяха обсъдени актуалните процеси, свързани с ЦСКА и изводът е ясен - съществена промяна в аматьорското управление на любимия ни клуб не се забелязва. Обявеният от нас по-рано бойкот продължава, а нашата позиция остава непроменена - "Сектор Г" остава извън стадиона, а последващи действия и мерки от наша страна ще бъдат взети и обявени съобразно ситуацията.

От Animals, Offenders, MC, Office Boys, Old School, Boys Vidin, Червен Бряг, Butchers Brothers, Горди, Varna Firm, Армейци Търновград, Дивизия Монтана, Legion, Frontline Kazanlak, Perspektiva, Youths Blagoevgrad, UCSH Самоков, Червен Кюстендил, ДобричЬ


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    4 4 Отговор
    Защо рязко спряха протеста срещу корумпираното БФС?

    Много съмнителна ситуация, предполагаща някои изводи, като например, че някой ги е посетил с оферта да не протестират и да се обърнат срещу ЦСКА.

    Няма друго обяснение , след като цяла България е срещу това БФС, а фракциите на ЦСКА решиха да не протестират повече срещу Михайлов, Кучев, Домусчиев, Попов, Фурнаджиев и сие!
  • 2 ИНЖ

    3 3 Отговор
    Ами сипем обвинения по адрес на Разград, БФС, Гейарена и т.н., ама не сме си подредили и "изчистили" нашата къща!?!?!? Време беше да се прояви "корективът"!!! Стига с тия бодряшки призиви от типа на "Армейци.....Всички на стадиона....."!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Колк

    3 0 Отговор
    Ганчев им го каза на Иван и животното че се продават денонощно и щом го казва значи има достоверна информация.