Last news in Fakti

27 Юни, 2022 20:33 1 080 2

Барселона иска от Манчестър Юнайтед да включи Хари Магуайър в сделката за Франки де Йонг

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • барселона-
  • франки де йонг

Новината идва някак шокиращо на фона на всичките критики, които търпи англичанинът

Барселона иска от Манчестър Юнайтед да включи Хари Магуайър в сделката за Франки де Йонг - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите между Манчестър Юнайтед и Барселона за Франки де Йонг достигнаха до нов етап, в който, според The Sun, „каталунците“ иска Хари Магуайър в допълнение с пари, за да се разделят с нидерландския плеймейкър.

Новината идва някак шокиращо с всичките критики, на които английският национал стана обект през изминалите няколко години.

29-годишният капитан на „червените дяволи“ се превърна в синоним на комичните грешки в защита, като дори в социалната мрежа TikTok има цели канали посветени на него, а интересът към тях е небивало висок.

Факт обаче е, че Хари Магуайър продължава да държи рекорда за най-скъп британски защитник, след като през 2019 г. Юнайтед плати за него €87 млн. на Лестър Сити.

Барса от своя страна има сериозни проблеми, както в отбрана, така и във финансов план. По тази причина Шави се надява, че ще може да извлече максимума от продажбата на де Йонг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко инфо

    5 0 Отговор
    Това са инсинуации на братята Глейзър, за да му вдигнат цената. С извинение, Макгуайър е дърво и по никакъв начин не пасва на играта на Барса, където защитниците им дават началото на атаките им и играят доста изнесени напред. Конде от Севиля е спряган сериозно за Барса, но цената му жт 60 млн за сега бави сделката...
  • 2 Ламбо

    2 0 Отговор
    За какво ви е този куц кон , малко ли ги имате ???????????