Last news in Fakti

7 Юли, 2022 13:55 3 712 4

Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи 8 минути

  • иранския хълк-
  • казахския титан-
  • мма-
  • спорт

Това стана ясно, след като двамата подписаха договорите си за битката, която ще се проведе на 31 юли в Дубай

Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи 8 минути - 1
Снимка: Instagram

Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи общо 8 минути. Това стана ясно, след като двамата подписаха договорите си за битката, която ще се проведе на 31 юли в Дубай. Битката ще е в 4 рунда от по 2 минути.

Хълк, чието истинско име е Саджад Гариби, прави втори опит да излезе за първи път на ринга, след като уговорената среща с „Най-страшния мъж на света“ Мартин Форд се провали. И двете страни признаха, че имат вина за отпадането на мача.

Гариби, наричан от всички Иранския Хълк заради физиката му, е много доволен, че ще може да излезе на ринга. „Този бой е за да мога да покажа какъв съм. Ще бъда велик шампион за Иран и ще представя моите хора с гордост и уважение. Като спечеля този бой, искам да се пробвам срещу Мартин Форд. Този мач ще се състои“, казва Гариби.

Съперникът му в Дубай е наричан Казахския Титан. Истинското му име е Алмат Бахинович Джуманов. Той определя себе си като „майстор на ММА и самбо“. Твърди, че вдига 150 кг. от лежанка и 300 кг. дедлифт. След като мача бе потвърден, веднага получи името Сблъсъкът на гигантите.

„Много хора казват, че не знаят кой съм“, обяви казахстанецът. „Ще видят на 31-и каква е силата на Казахския Титан. Ще напиша история и това ще е най-зрелищното шоу някога в Дубай“.

Иранецът е истинска сензация в интернет. Има над 1 млн. последователи в Инстаграм. Казахстанецът ще се надява да увеличи своите 24 000 последователи след боя в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    15 2 Отговор
    иранския хълк е с фотошоп всяка една негова снимка. един го бутна с една ръка и падна на земята тоя смешния. парите са ми за казака.
  • 2 Койловци

    10 2 Отговор
    Тия май не са били в Койловци
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.