Last news in Fakti

12 Юли, 2022 09:00 1 453 5

Крушарски: Бербатов като обикаля стадионите, купува ли си билети?

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • бфс

Аз съм още наполовина собственик на Локомотив Пловдив, но въпреки това намерих начин да си купя абонаментна карта да помагам на отбора и по този начин

Крушарски: Бербатов като обикаля стадионите, купува ли си билети? - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски все още притежава 50 процента от акциите в Локомотив Пловдив, призна самия бизнесмен пред „Мач Телеграф“. Това означава, че новите собственици на „черно-белите“ все още не са изпълнили условията по договора да тяхното прехвърляне, който стана факт през пролетта.

Крушарски не участва в управлението от вече три месеца, но когато е в България не пропуска мачове на тима, който под негово ръководство спечели три купи и стигна до сребърните медали. В момента Крушарски е по бизнес в Южна Америка и затова не бе в официалната ложа на „Лаута“ при победата над Пирин Благоевград.

„Аз съм още наполовина собственик на Локомотив Пловдив, но въпреки това намерих начин да си купя абонаментна карта да помагам на отбора и по този начин. Чух от вас, че Димитър Бербатов е бил на два мача в Пловдив, а след това е отишъл на ЦСКА 1948 – Левски. Обикаля всички стадиони. Имам питане към него като към кандидат-президент на БФС. Дали си е купил билет за някои от споменатите двубои? Инвестира ли малко в българския спорт или още са му зашити джобовете?, обясни Крушарски по телефона от Аржентина.

„Надявам се Локомотив, както тръгна добре и да продължава добре новото първенство. Пожелавам му успех“, каза още Крушарски.

Той прогнозира и, че в битката за участие в евротурнирите през този сезон сериозно ще се включат Черно море на Илиан Илиев и ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Керпеден

    8 4 Отговор
    Зашити са със сигурност! Двамата с камата имат змии в джобовете! Знаят само да взмеат и муфтят, но никога да не дават и плащат!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 един от многото

    4 3 Отговор
    Те с Камата не са от Дайчево , напротив , манталитета им е на индивиди от Муфтайчево!
  • 5 ...

    0 0 Отговор
    Купите при Крушарски не са ли две?