26 Юли, 2022 11:37 1 816 0

Звезден партньор за Григор Димитров на двойки в Монреал

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • андрей рубльов-
  • монреал

Хасковлията ще оформи звезден дует с 8-ия в световната ранглиста Андрей Рубльов, като това ще бъде първият случай на партньорство между двамата на корта

Звезден партньор за Григор Димитров на двойки в Монреал - 1
Снимка: БГНЕС


Най-добрият български тенисист Григор Димитров планира да се пусне и на двойки на Мастърс турнира в Монреал от 7 до 14 август. Хасковлията ще оформи звезден дует с 8-ия в световната ранглиста Андрей Рубльов, като това ще бъде първият случай на партньорство между двамата на корта.

В надпреварата ше участват още водачите в световната ранглиста Раджийв Рам и Джо Солсбъри, олимпийските златни медалисти Мате Павич/Никола Мектич, шампионите от Уимбълдън Матю Ебдън/Макс Пърсел, както и действащите шампиони Орасио Себайос/Марсел Гранойерс.

Димитров не е играл след нелепата контузия, която получи по време на Откритото първенство на Великобритания. Той ще поднови участието си в турнири на АТР 500 във Вашингтон идната седмица.

Миналата година българинът отпадна във втория кръг в американската столица от Иля Ивашка с 2:6, 6:7(4). Последната му победа там е при по-предишното му участие през 2017-а, когато надделя над Кайл Едмънд във втори кръг и бива елиминиран от Даниил Медведев на осминафиналите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА