Last news in Fakti

1 Август, 2022 11:01 1 397 1

Роналдо напуснал "Олд Трафорд" десет минути преди края на контролата с Райо Валекано (СНИМКИ)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • контрола-
  • райо валекано

37-годишният нападател изигра първия си мач от предсезонната подготовка, след като си взе продължителен отпуск, докато се опитваше да напусне клуба

Роналдо напуснал "Олд Трафорд" десет минути преди края на контролата с Райо Валекано (СНИМКИ) - 1
Снимка: Twitter

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо беше заснет е да напуска „Олд Трафорд“ преди края на контролната среща с Райо Валекано (1:1). Медиите в Англия твърдят, че португалецът е напуснал стадиона десет минути преди последния съдийски сигнал.

37-годишният нападател изигра първия си мач от предсезонната подготовка, след като си взе продължителен отпуск, докато се опитваше да напусне клуба. Но той не успя да впечатли, след като изпусна чудесен шанс за попадение през първото полувреме, а на почивката беше сменен.

Той дори беше видян да вдига рамене към новия мениджър Ерик тен Хаг по време на паузата за вода, докато нидерландецът излагаше тактическия си план на своя отбор. Впоследствие Роналдо беше сменен на полувремето.

Явно настроението му не се е подобрило, тъй като този, който го замени - Амад Диало, вкара само две минути след като влезе от пейката. Испанците успяха да изравнят резултата чрез Алваро Гарсия.

Но Роналдо не знаеше крайния резултат, докато напускаше стадиона. Не е известно дали е получил разрешение за това си действие.

Иначе Роналдо вече е информирал ръководството на „червените дяволи“ за желанието си да напусне клуба в търсене на отбор от Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дика

    4 0 Отговор
    На тоя ако съм му шеф ще го спукам всеки ден от глоби, надали в договора му пише, че ако отборът не играе в ШЛ, може да си прави квото иска...