1 Август, 2022 15:00 4 235 0

Кристиано Роналдо: Радвам се, че се завърнах!

  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

В крайна сметка към момента Роналдо остава част от „червените дяволи“, но не е ясно дали това ще е така и след затварянето на трансферния прозорец

Кристиано Роналдо: Радвам се, че се завърнах! - 1
Снимка: БГНЕС

"Радвам се, че се завърнах", възкликна звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, след като изигра първия си мач под ръководството на новия мениджър на тима Ерик Тен Хаг.

Петкратният носител на „Златната топка“ игра в първото полувреме на контролната среща с Райо Валекано, след като преди това пропусна цялата предсезонна подготовка на тима, като официалната причина за това бе „семейни причини“, но всъщност желанието на португалеца бе да премине в друг клуб.

В крайна сметка към момента Роналдо остава част от „червените дяволи“, но не е ясно дали това ще е така и след затварянето на трансферния прозорец. Според медиите в Англия вчера Роналдо е напуснал стадиона още преди края на проверката с Райо Валекано, след като бе заменен на почивката. Няма информация дали е получил разрешение да го стори от Тен Хаг, но обичайно всички играчи от групата за даден мач остават на трибуните до края на двубоя, освен ако не са получили контузия.

В неделя Манчестър Юнайтед открива новата си кампания във Висшата лига с домакинство на Брайтън.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА