Last news in Fakti

2 Август, 2022 07:32 986 0

Севиля и Порто с интерес към защитник на Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • алекс телеш-
  • севиля-
  • порто-
  • футбол

Макар да има договор до 2024 година, бъдещето на левия бек на "Олд Трафорд" е несигурно

Севиля и Порто с интерес към защитник на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка:

Два клуба проявяват интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш. Става въпрос за Севиля и Порто, които обмислят да отправят оферти за 29-годишния бразилец, съобщава трансферният експерт Фабрицио Романо.

Макар да има договор до 2024 година, бъдещето на левия бек на "Олд Трафорд" е несигурно. Той не влиза в плановете на мениджъра Ерик тен Хаг, който е склонен да се раздели с него, особено след привличането на Тайрел Маласия. Самият Телеш изглежда също е готов да смени обстановката и да отиде в отбор, където да играе редовно.

От Севиля са готови да отправят оферта за него, но андалусийци ще имат конкуренция в лицето на Порто. "Драконите" дори може да имат предимство в битката за подписа му, имайки предвид, че Телеш вече игра на "До Драгао" от 2016 до 2020 година и познава добре обстановката в клуба.

Последните два сезона бразилецът прекара на "Олд Трафорд", но така и не успя да се наложи като първи избор в състава. Той записа 50 мача, 1 гол и 8 асистенции във всички турнири. Цената му в момента е от порядъка на 15-20 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА