Last news in Fakti

2 Август, 2022 09:36 762 3

Ясен Петров - обсъждан вариант за треньор на Ботев Пд

  • ясен петров-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • азрудин валентич

Пловдивският Джанини, който е бивш играч и треньор на "канарчетата" и има период като наставник и на Локомотив Пловдив, е фаворит за заместник на Азрудин Валентич

Ясен Петров - обсъждан вариант за треньор на Ботев Пд - 1

Ръководството на Ботев Пловдив обсъжда вариант да привлече на треньорския пост бившия национален селекционер Ясен Петров. Пловдивският Джанини, който е бивш играч и треньор на "канарчетата" и има период като наставник, и на Локомотив Пловдив, е фаворит за заместник на Азрудин Валентич, твърди "Мач Телеграф". След загубата от АПОЕЛ Никозия босненецът остава само в ролята на съветник по стратегическите въпроси на собственика Антон Зингаревич. Именно той е поискал да бъде сменен от Артур Ованесян, който преди това водеше дублиращия тим. Арменецът обаче също не успя да зарадва ултрасите и записа загуба с 0:2 в дебюта си начело на мъжете срещу Локомотив София.

Към момента конкретни разговори с Ясен Петров не са водени, но сред различните лобита при феновете на Ботев той има много силни позиции и в момента е по-желан дори от Николай Киров - Белия, който постигна последните сериозни успехи с "жълто-черните". Загубата във финала за Купата на България срещу Локо (Пд) през 2019 година обаче нанесе сериозен удар по неговия статут сред масата от запалянковци.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде БЕ

    1 0 Отговор
    ТЕЗИ ОТ бОТЕМ ЛУДИ ЛИ СА .Да вземат Киров
  • 2 Хитрото

    1 0 Отговор
    А особено талантливия и световно неизвестен Петър Ясенов не е обсъждан изглежда.
  • 3 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Ясен уискито е голем треньор. Сега ще почне да ги върти и в Ботев, но скамейката им е къса и ще пробват със селяните от Коматево.