4 Август, 2022 13:05 2 484 3

Съпругата на бивш халф на Реал Мадрид разкри пикантни подробности от интимния им живот

  • иско-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • секс-
  • сара саламо

Иско сега има много време за ласки с любимата си, тъй като в края на миналия сезон напусна Реал Мадрид и все още е без отбор

Съпругата на бивш халф на Реал Мадрид разкри пикантни подробности от интимния им живот - 1
Снимка: Instagram

Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско излязоха наяве. Разкри ги съпругата му Сара Саламо, която гостува в телевизионно предаване. Чаровната актриса призна, че двамата са състезателни натури и приемат любовта именно като състезание. „Правим секс по един път на ден. Отклонявахме поканите за участие, докато не се убедим, че ще можем да отговорим именно така на въпроса със секса“, призна 30-годишната брюнетка.

Иско сега има много време за ласки с любимата си, тъй като в края на миналия сезон напусна Реал Мадрид и все още е без отбор. Той игра на „Бернабеу“ 7 години, след като през 2013-а подписа договор с трансфер от Малага.

Именно от този град е бившата му приятелка - Виктория Калдерон, от която футболистът има син Франсиско. Той вече е на 8 и живее с майка си. Година след раждането на момчето родителите му се разделиха.

След нея халфът се хвана с Кармен Муньос. С нея беше кратко време и през 2017-а се хвана със Сара, с която е и до днес. Той и актрисата се радват на две деца - Тео, роден през юли 2019-а и Пиеро, който се появи на бял свят през декември 2020-а.

След раждането на първото момче Сара призна: „Докато бях бременна, се мразехме и не правехме секс“. Тя е познато лице в Испания, тъй като се е снимала в няколко популярни телевизионни сериала.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви Курти от село Пиперково

    9 0 Отговор
    Хубава мадама,става за е...а,не.
  • 2 Грозд-ан

    4 0 Отговор
    Г-жа Саламо хапва ли разнообразни месни специалитети?
  • 3 Салам

    1 1 Отговор
    Само шпек Маджаров обичам от дебелия!