Last news in Fakti

19 Август, 2022 10:45 1 315 0

Байерн Мюнхен с още един изходящ трансфер

  • джошуа зиркзее-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • бундеслига-
  • андерлехт

Баварците ще продадат нидерланския нападател Джошуа Зиркзее, като се очаква офанзивният футболист да се завърне в Андерлехт, където през миналия сезон игра под наем

Байерн Мюнхен с още един изходящ трансфер - 1
Снимка:

Байерн Мюнхен ще осъществи още един изходящ трансфер в следващите дни. Баварците ще продадат нидерланския нападател Джошуа Зиркзее, като се очаква офанзивният футболист да се завърне в Андерлехт, където през миналия сезон игра под наем.

Белгийският клуб продаде защитника Серхио Гомес на Манчестър Сити за 15 млн. евро и по този начин има средства да осъществи трансфера.

Байерн иска подобна сума за Зиркзее, който има договор с клуба до края на сезона. 21-годишният нападател не попада в плановете на Юлиан Нагелсман и ръководството иска да го продаде, за да си набави свежи средства за още едно ново попълнение до края на трансферния прозорец.

През миналия сезон Зиркзее вкара 17 гола за Андерлехт във всички турнири. Към него има интерес от Бундеслигата и Висшата лига, но желанието му е да премине с постоянен трансфер в белгийския гранд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА