Last news in Fakti

19 Август, 2022 13:25 1 739 2

Швейцарските медии попиляха Базел: Полова импотентност!

  • базел-
  • цска-
  • футбол-
  • лига на конференциите

Базел отново не успя да вкара срещу скромен съперник

Швейцарските медии попиляха Базел: Полова импотентност! - 1
Снимка: БГНЕС

Швейцарските медии отправиха сериозни критики към Базел след снощната загуба от ЦСКА. Водещо издание определи като "голова импотентност" големия проблем на местния гранд.

"Беше 2009 година, когато Алекс Фрай вкара два гола за ФК Базел в мач срещу ЦСКА в турнира Лига Европа. "Бизнес както обикновено" за дежурния голмайстор на Базел. 14 години по-късно Фрай се завърна в българската столица като треньор на "червено-сините" и би се радвал, ако отборът му успее да вкара топката във вратата на съперника поне веднъж в първия мач от плейофите, пише швейцарското издание "Блик" в коментара си за мача снощи.

Базел загуби от ЦСКА с 0:1 в София в първи мач от плейофа за групите на Лигата на конференциите, като швейцарският тим за пореден път този сезон показа, че има сериозни проблеми в завършващата фаза на играта.

"Базел отново не успя да вкара срещу скромен съперник, головата импотентност си остава големият проблем на отбора. Анди Зекири е контузен, а новодошлият Брадли Финк все още не е готов за игра и това допълнително отслаби нападението на Базел.

Нещо повече: Както в първия мач срещу Брьондби, Базел пропусна 100% възможност за гол в София точно преди съдийския сигнал за край на първото полувреме. Лиъм Милар, идеално изведен от Фабиан Фрай, стреля право във вратаря, а след това опита да подаде топката на Ндойе, вместо сам да я бутне в опразнената врата", пише още "Блик".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    3 1 Отговор
    "Полова импотентност!" това ще да е бил интересен мач...
  • 2 антрашпиц

    2 5 Отговор
    Абе те червените(оранжевите),с тая игра са за никъде, но че Базел са импотентни си е вярно,но не само голово...просто европейска тенденция и мода...