Last news in Fakti

22 Август, 2022 13:10 1 332 2

ЦСКА обяви няколко важни новини преди реванша с Базел

  • цска-
  • базел-
  • футбол

В четвъртък "червените" гостуват на Базел в мач-реванш от плейофите в Лигата на конференциите

ЦСКА обяви няколко важни новини преди реванша с Базел - 1
Снимка: БГНЕС

От ЦСКА обявиха няколко важни новини в началото на решаващата за клуба седмица. В четвъртък "червените" гостуват на Базел в мач-реванш от плейофите в Лигата на конференциите.

Привържениците на ЦСКА скоро ще могат да се радват на нов феншоп, като откриването е съвсем скоро. Новият сайт на клуба също е на финалната права, като в него официалната информация ще може да бъде намерена по-много по-достъпен начин.

От клуба потвърдиха още наказанието на Брадли де Нойер за 2 мача в евротурнирите, както и че билетите за домакинството на ЦСКА 1948 са пуснати в продажба.

Ето и цялото съобщение в сайта на ЦСКА:

"Старираме седмицата на решителния плейофен сблъсък в Лигата на конференциите с няколко новини от и извън отбора.
✅ След като клубът потърси правата си и обжалва пред възможните инстанции, наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това означава, че защитникът ще остане извън групата в още една среща от европейските клубни турнири.
✅ От днес билетите за домакинството на 29.08. вече са в продажба и на касите пред стадион “Българска армия”. Работното време е всеки ден между 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме. #ЦСКАЕСАМОЕДИН
✅ След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване.
✅ На финалната права сме и с пускането на новия сайт на ЦСКА, където по по-достъпен начин ще намирате официална информация за всичко, свързано с клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА!

    7 3 Отговор
    !!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА!":

    И Пенев ви го каза - на армията са само предатели, Литекс обединен с Етрополе не е цска , цска ФАЛИРА .