Last news in Fakti

23 Август, 2022 07:30 1 284 0

Защитата на ЦСКА се намира на върха в Лигата на конференциите

  • цска-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • защита

“Армейците” запазиха мрежата си суха в 4 от 5-те си двубоя в турнира

Защитата на ЦСКА се намира на върха в Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Защитата на ЦСКА се намира на върха в Лигата на конференциите преди изиграването на последните двубои от квалификациите на надпреварата. “Армейците” запазиха мрежата си суха в 4 от 5-те си двубоя в турнира, като са допсунали само едно попадение - при домакинското поражение с 0:1 от Сейнт Патрикс в третия предварителен кръг. Тимът, воден от Саша Илич, дели първото място в своебразната класация за най-добра отбрната с още 4 отбора - Йънг Бойс, АЗ Алкмаар, Ракув и ЧФР Клуж.

Макар че почти във всеки двубой Саша Илич прави промени в отбранителното си каре, “червената” защита продължава да е относително стабилна. В 10 мача в първенството и Лигата на конференциите тимът е инкасирал едва 3 попадения, две от които от дузпа. Така Серж Атакаи от Сейнт Патрикс засега остава единственият футболист, разписал се срещу “червените” от игрова ситуация. Той отбеляза след лошо върната топка с глава от Асен Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА