Last news in Fakti

24 Август, 2022 09:17 2 074 7

Тити Папазов: Подадох оставка от Надзорния съвет на Левски под натиск!

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол

Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен

Тити Папазов: Подадох оставка от Надзорния съвет на Левски под натиск! - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Надзорния съвет на Левски – Константин Папазов, излезе с трогателен пост в социалните мрежи, с който се обясни в любов на "сините" и обяви, че е подал оставката си „под натиск“.

Ето какво написа Тити Папазов във Фейсбук без редакторска намеса:

Подадох оставка от Надзорния съвет. Со бственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зззз

    13 0 Отговор
    Този туко го забравим ,че съществува и хоп отново за неговите драми.
  • 3 БЪЛГАРЧЕ

    9 0 Отговор
    Олеееееееееее разревах се. Ами сега? леЦки осиротя.
  • 4 Много противен ми

    7 0 Отговор
    Е този измамник и ревльо.
    Типичен хитрец
  • 5 Пурко

    7 0 Отговор
    Един от нас бил тоя?! Кога ще върне 130 000 лева на Левски? Лично заради желанието му приближен до него фирма да прави облеклата на Левски, беше прекратен договора с предишната. Тя осъди Левски за неустойки и сега кой ще плаща? Ревльото ли? Ами не, пак от феновете се иска пари. Ако е един от нас, ще подели ли с нас комионата, която е взел от тая далавера. И само това да е...
  • 6 Стоян Александров

    7 0 Отговор
    Ааааааа Тити всичко ми е ясно само едно маллллллкооооо нещичко не разбрах : КОЙ, КОЙ, КОЙ ТЕ НАТИСКАШЕ ? ТОВА САМО МИ ОТГОВОРИ, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ СИ ПЪЛЕН ПАЛЯЧО. ОК
  • 7 КОКИ

    3 0 Отговор
    А ЗАЩО НЕ ПЛАЧИ