Last news in Fakti

24 Август, 2022 23:33 2 787 3

„Левски на Левскарите“: Уведомиха ни за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми в клуба

  • левски-
  • сдружение левски за левскарите

Обстановката на „Герена“ продължава да не е особено цветуща

„Левски на Левскарите“: Уведомиха ни за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Сдружение „Левски на Левскарите“ излезе с официално съобщение след провелата се снощи 4-часова среща между ръководството, спонсорите и феновете на клуба, подчертавайки добре познатите проблеми.

На състоялата се среща с ръководство и генерален спонсор, привържениците на Левски бяха информирани за постигнатото през последната година, както и за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми“, гласи част от съобщението на организацията.

След въпросната среща стана ясно, че Константин Папазов е влязъл в конфронтация със старши-треньора - Станимир Стоилов, а в резултат членът на Надзорния съвет е подал оставка, която сам твърди, че е дошла под натиск.

Дълговете на Левски към НАП, Васил Божков и бивши футболисти и служители продължават да поддържат рекордни нива, въпреки дарителските кампании, увеличението на броя спонсори и спечелената Купа на България в края на миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.