Last news in Fakti

25 Август, 2022 09:35 2 856 10

Тити Папазов обяви: До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем или кредит

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол-
  • баскетбол

Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба

Тити Папазов обяви: До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем или кредит - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов, който вчера потвърди, че е подал оставка от поста си под натиск, тази публикува нов пост в своя профил във фейсбук. Там баскетболният специалист разказва своята истина отново прекратения от него договор с "Макрон", както и за обещанието в студиото на Sportal.bg да плати неустойката от 100 000 лева. Именно това бе причината през последните две години феновете и треньорът Станимир Стоилов да се настроят срещу него.

Президентът на баскетболния Левски обеща да запази своята чест, като плати тези пари до седмица, когато е финалът за Суперкупата на България между "сините" и Лудогорец. Той официално обяви, че търси заем или кредит, но ще направи всичко, за да възстанови загубите на столичния гранд.

Ето какво написа Тити Папазов във своя фейсбук профил:

Благодаря за подкрепата на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се сърдя на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат веднъж завинаги всички спекулации по темата.

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа ми се обади и категорично забрани и ни накара да прекратим договора с Макрон. Прави му чест, че никога не е отричал това. Причината беше съмнението, че Христо Василев- Плебея е замесен и има интереси в този договор. Договора е бил подписан през декември 2019 от предишното ръководство, но никой не го е оспорил тогава.

Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба в студиото на Спортал. Там бях провокиран, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой враг мой.

До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем, кредит. Няма да оставя да ми петнят името.
За всички, които питат какво съм направил за Левски ще отговоря следното. Преди 26 месеца лично аз, сам с мои контакти в Гърция и с огромен късмет. Успях да прекратя договора на Мазурек без едно евро неустойка за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на договора му беше 564 000 евро. Знаете колко струваха на клуба неустойките на Хубчев и компания и Насиру. Смятам, че постъпката ми е била нещо нормално и не било необходимо да се фукам с нея. Сега просто се налага да си пазя честта.

Големият проблем и злобата към мен започна от мига, в който Наско Сираков обяви, че 35% от акциите той ще даде на мен. Негово лично искрено решение от сърце. Той знаеше, колко безсънни нощи и колко разговори сме водили с него, за да спасим Левски. Заедно с още 10-ина човека от фенските организации и разбира се Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще успея, за да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже поредната прекрасна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕД СЪЛЗИ , РЕД СОПЛОЛИ

    11 2 Отговор
    Дайте, Дайте, дайте
  • 2 Хаха

    15 3 Отговор
    Тити, Младежа, Плебея и др. с.поли... Това ли е ФК Институция Подуяне? Излагацията и пропадането са тотални - да вземат да обявяват фалит и да тръгват начисто от В групите, щото тоя цирк не е вече и смешен...
  • 3 Синьо теле ама от шарената крава

    7 2 Отговор
    Ревльо когато даде сто бона , ще муча цяла седмица на центъра на Подуене! Муахаха....
  • 4 мечо

    3 1 Отговор
    каква е разликъта между заем и кредит?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 !!!

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Заем може да ти даде приятел или близък без лихви или както се договорите. Кредит по закон дават финансови институции с определена по договор фиксирана или не лихва.
  • 6 Айде и ти сега

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "мечо":

    Двете клетки общо в главата на автора на този шедьовър
  • 7 Ал Бънди

    2 1 Отговор
    Тити е патологичен лъжец... само Киро тъпиро язовиро го конкурира

    Коментиран от #9

  • 8 321

    1 1 Отговор
    Лъже - както винаги и за всичко.
  • 9 Седим и мислим

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ал Бънди":

    Тримата най големи лъжци са Тити, Кики и Бацо. Хурнелия и тя се представя добре.
  • 10 Гуеду

    0 0 Отговор
    ПРОСЯЦИ