26 Август, 2022 13:22 3 733 7

Скочиха на жената на Роналдо заради поява в църквата в крайно непристойно облекло

  • джорджина родригес-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • църква

Не е необходимо да носите фотоапарат със себе си, докато се молите

Скочиха на жената на Роналдо заради поява в църквата в крайно непристойно облекло - 1
Снимка: Instagram

Смирение и утеха в църковната обител потърси Джорджина Родригес. Любимата на Кристиано Роналдо посети португалския град Фатима, който е почитан от поклонниците и е посещаван от болни с надеждата да бъдат изцерени. Тя се показа от площада пред църквата на Дева Мария с прилепнала бяла рокля с голяма цепка, джапанки и шал, увит около главата, пише Telegraph.bg

„Продължавай да водиш и осветяваш пътя ми“, написа Джорджина под поста си в Инстаграм. „Амин“, отговори ѝ любимата на Пол Погба – Зулай. Много от последователите на красавицата предположиха, че тя търси лоното на църквата, за да се пребори с болката си от загубата на бебето, което носеше. Испанката беше бременна с близнаци, но момченцето почина при раждането в средата на април. Оцеля другото бебе – момиченцето Бела-Есмералда.

Намериха се и такива обаче, които осъдиха остро половинката на Роналдо. Тя сметнаха, че се е появила в църквата в крайно непристойно облекло. Според изчисления на вярващи, Джорджина влязла в църквата, облечена за хиляди евро. Само чантата ѝ струва 9000 евро, джапанките – 2000, а шалът около главата – 450.

„Тези дрехи са крайно неподходящи за това свято място“, написа последовател в социалните мрежи. Други добавиха: „Не е необходимо да носите фотоапарат със себе си, докато се молите. И трябва да уважавате себе си и църквата, като покриете тялото си“, „Това хич не е близо до религията, забрадка и къса пола не си отиват“, „И в църквата трябва да си покажеш дупето“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В България

    16 0 Отговор
    още по - разголени се женят в църква !
  • 2 шампиона

    14 0 Отговор
    Явно Роналдо е голям майстор, като гледам на какъв голям резгях работи...
  • 3 Снимайте по празниците

    16 1 Отговор
    В нашите църкви какви влизат обличат се сякаш отиват на дискотека! Това са лицемери през цялата година една свещ не палят, а на големи празници са много набожни!

    Коментиран от #4

  • 4 Капитализъм

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Снимайте по празниците":

    ... в действие!! Една напълно ненужна структура, нищо не зависеща от нея, но с голяма власт и възможности пречи на обществото да върви напред!!! Всъщност какво не одобрявате!!! Вие влизали ли сте в църква!!! В нашата има от църковното настоятелство, всяка неделя е по потник!!! В сопотският манастир монахинята с бейзболна шапка!!! Все пак сме в XXI век!!!
  • 5 Нищо непристойно няма в облеклото и!

    1 4 Отговор
    Явно са я налазили пубери-фенчета на бездарния и завистлив аутист Меско. Никой отдавна не снима с фотоапарат, а с телефон, който отдавна всички носим навсякъде, дори и в църква
  • 6 Е, поне си е сложила

    1 0 Отговор
    забрадка на главата, роклята й е впита и това е много неподходяща кройка за влизане в църква. Иначе са прави - селфита и снимки не се правят в църква.
  • 7 Факт

    0 1 Отговор
    Ами мъжа и има милиарди как по друг начин да отиде в църквата да отиде да рови по кошовете са си търси дрехи ли... Явно тази проклетия завистта е навсякъде Мислех че я има само в българите... В българия си махнахме единствения нормален политик за последните 60 години направил нещо за държавата ни,защото са снимали 2 пачки в чекмеджето му.. ..и българите се изядоха от вътре че някой който е 12 години в политиката имал пари . .. А те това не може да го преживеят.. Не че някой да има милиони.. Просто ги изяде мисълта че не са техни.. .. Сякаш има политик в България който едва ли не влиза в политиката за да стане "беден".. И благодарение на тази любима на повечето хора завист сега се "радваме" на двойни цени ама със същите заплати... Айде сега на, всички поздрави продължавайте да завиждате и да се ядете от вътре така или иначе само това можете..!!!.. Дано пък сега като сменихте Борисов да сте станали по богати... Само дето станахте два пъти по бедни но както И да е... Да живее завистта тя убива бавно но сигурно...